Massagedagen/cursussen

Raken door aan te raken is natuurlijk de kern van mijn werk, anderen inspireren om ook meer in contact te komen met wat het lichaam probeert uit te drukken een natuurlijk gevolg daarvan. Ik gaf 13 jaar les op Holos, academie voor massagetherapie in Utrecht. Lesgeven, mensen meenemen in mijn enthousiasme voor het vak, vind ik geweldig. Ik heb daarom in de Vrije Ruimte, in mijn eigen huis, ook plaats gemaakt voor een aantal massagedagen. Ik werk dan in kleine groepjes, van 6-8 mensen. Heerlijk om zoveel aandacht voor iedereen te kunnen hebben.
 

Er is een cursus voor het diepere werk….Nú geaccrediteerd door het KTNO!

Speciaal voor massagetherapeuten die een verlangen voelen naar meer. Verrijking en verdieping van zowel jezelf als je werk. Het zullen 4 dagen zijn, waarbij we ook veel aandacht voor de chakra’s hebben die zich in dat gebied bevinden en met hun energie doordrenken of misschien juist leegzuigen.  Eerst beginnen we bij het begin; ons bekken met ons bestaansrecht, het 1e en 2e chakra, daarna naar boven met onze autonomie (3e chakra) en werk aan de Psoas voor het schriklichaam. Daarna landden we zacht in het hartgebied, verbonden met de armen, om af te ronden met de laatste chakra's, 5, 6 en 7, massage van het keelgebied, de nek  met de Nervus Vagus, en het hoofd. Met diep lichaamswerk  gaan we met ons lijf mee om ons af te stemmen op de massage van die dag. N.B.: Bij het VBAG en het LVNT kan je hier 6 vakinhoudelijke punten mee verdienen, én 2 medische! LET OP: LVNT denkt na over het afschaffen hiervan....informeer eerst!

Data diep massagewerk in 2023:

 9-9-23, 21-10-23, 11-11-23, en 9-12-23 (nog 3 plekken)

Locatie: RAAK-Vrije Ruimte, Brugstraat 3, 6811 MB Arnhem. Op loopafstand van het station!
Tijd: Je kunt binnenlopen vanaf half 10 voor thee, koffie en zelfgebakken lekkers. We starten om 10 uur en ronden af om een uur of 17.
Kosten: € 400,00 voor álle dagen (incl. heerlijke lunch!)
 


MASTERCLASSES: 
(die ook geaccrediteerd zijn, en in deze gevallen voor 1 MBK en 1 Vakinhoudelijk, met uitzondering van Benen Dorsaal, daar krijg je 2 vakinhoudelijke punten voor. Is raar maar heeft te maken met hoe ik het destijds heb aangeleverd.....)


BUIKBREIN: ( verbindende massage van hoofdbrein naar buikbrein):   27-5-23 (nog 3 plekken) en 10-12-23

RUGGENSTEUN( ondersteuning bij draagkracht, een nieuwe benadering van de rug): 28-5-23 (nog 3 plekken) en 12-11-23

ADEMRUIMTE: ( lichaamswerk en massage van het adem gebied, keel, borst, middenrif): 
3-4-23 (VOL)  en 22-10-23

SCHOUDERGORDEL IN RUGLIGGING (rhomboidii en levator scapulae, práchtig om het eens van een andere kant aan te raken!): 7-5-23 en  10-9-23

BENEN DORSAAL(tracus iliotibialis, hamstrings en kuiten):  8-5-23 (nog 1 plek)

STEMBEVRIJDING ÉN MASSAGE VAN DE ADEMRUIMTE: ( tijdens de eerste dag neemt stembevrijder Joris Erwich ons mee in oefeningen om dat wat er in ons is te verklanken en de tweede dag leggen we dat op de massagetafel neer om aangeraakt te worden, práchtig weekend!):  8/9-7-23 (nog 1 plek)
 

Deze dagen kosten € 100,00 all inclusive, dwz reader, certificaat en superlunch!
Twee dagen stembevrijding en massage kosten dan € 200,00

Locatie: RAAK-Vrije Ruimte, Brugstraat 3, 6811 MB Arnhem. Op loopafstand van het station!
Tijd: Je kunt binnenlopen vanaf half 10 voor thee, koffie en zelfgebakken lekkers. We starten om 10 uur en ronden af om een uur of 17.


Als je op dit keurmerk klikt zie je iets meer wat betreft de accreditatie:

 

 

Klik hier voor informatie-aanvraag
RAAK
Aanraken is goud waard