Massagedagen/cursussen

Raken door aan te raken is natuurlijk de kern van mijn werk, anderen inspireren om ook meer in contact te komen met wat het lichaam probeert uit te drukken een natuurlijk gevolg daarvan. Ik geef nu al 10 jaar les op Holos, academie voor massagetherapie, en lesgeven, mensen meenemen in mijn enthousiasme voor het vak, vind ik geweldig. Ik heb daarom voor de Vrije Ruimte ook plaats gemaakt voor een aantal massagedagen.

Er is een cursus voor beginners, die uit 3 dagen bestaat, waarin je de basis van contactvol aanraken leert en drie prachtige massages. Je kunt de dagen ook los volgen.

En er is een cursus voor het diepere werk….
speciaal voor masseurs en massagetherapeuten die een verlangen voelen naar meer. Verrijking en verdieping van zowel jezelf als je werk. Het zullen 4 dagen zijn, waarbij we ook veel aandacht voor de chakra’s hebben die zich in dat gebied bevinden en met hun energie doordrenken of misschien juist leegzuigen. Met diep lichaamswerk zoals bijvoorbeeld yin yoga gaan we met ons lijf mee om ons af te stemmen op de massage van die dag. Ook deze dagen kan je los volgen.

Data massage voor beginners: 4 nov, 16 dec, 3 feb 2019
Locatie: RAAK-Vrije Ruimte, Brugstraat 3, 6811 MB Arnhem
Kosten: € 95,00  en € 260,00 voor álle dagen (incl. heerlijke lunch!) VOL

Data diep massagewerk: 25 nov, 20 jan, 24 feb, 31 maart 2019  
Locatie: RAAK-Vrije Ruimte, Brugstraat 3, 6811 MB Arnhem
Kosten: € 95,00  en € 350,00 voor álle dagen (incl. heerlijke lunch!)
 VOL 

Wegens grote belangstelling leg ik een wachtlijst aan voor deze cursussen dus als je interesse hebt, meld je aan! Ook ben ik bezig de cursus voor gevorderden te laten accrediteren dus daar wacht ik ook even op.

 

Klik hier voor informatie-aanvraag
RAAK